Veiligheid eerst

We werken veilig of we werken niet.

We streven naar een veilige werkplek zonder schade aan mensen, maatschappij of ons planeet. We hebben een nul ongevallen doelstelling. Wij geloven namelijk dat alle ongevallen te voorkomen zijn. Veiligheid staat boven alles.

Deze pagina krijgt binnenkort een update!
Zwart op wit

Veiligheid in de industrie is van belang.

Veiligheid is van het grootste belang in de industriële dienstverlening. Het is niet alleen essentieel om het welzijn van werknemers en klanten te beschermen, maar het is ook cruciaal voor het algehele succes van ons organisatie. Een sterke veiligheidscultuur kan het risico op ongevallen verkleinen en de productiviteit verbeteren.

We geven prioriteit aan de veiligheid van onze medewerkers, klanten en omgeving. Ons team is opgeleid om alle noodzakelijke veiligheidsprotocollen en -procedures te volgen. We hebben richtlijnen en beleid opgesteld om een veilige werkomgeving te garanderen.

Een van de belangrijkste onderdelen van ons veiligheidsprogramma is gevarenidentificatie en risicobeoordeling. Onze medewerkers zijn opgeleid (VCA) om mogelijke gevaren te herkennen en passende maatregelen te nemen om de kans op ongevallen te verkleinen. Dit omvat het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), het volgen van de juiste tiltechnieken en het naleven van alle veiligheidstekens en -labels. We houden ons aan alle veiligheidsnormen en voorschriften in de branche. Dit omvat het regelmatig testen en onderhouden van onze apparatuur, evenals de juiste opslag en behandeling van gevaarlijke stoffen.

We hebben ook een robuust meldingssysteem voor incidenten om ervoor te zorgen dat ongevallen of bijna-ongevallen onmiddellijk worden gedocumenteerd en aangepakt. Dit helpt ons patronen en trends te identificeren en corrigerende maatregelen te nemen om soortgelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.Naast ons interne veiligheidsprogramma werken we ook nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun faciliteiten veilig zijn en voldoen aan alle relevante voorschriften. Dit omvat het uitvoeren van locatie-inspecties en beoordelingen, en het doen van aanbevelingen voor verbetering waar nodig.

De veiligheid van onze medewerkers en onze klanten staat bij ons voorop. We zetten ons in voor een veilige en gezonde werkomgeving voor alle betrokkenen. Wij geloven dat veiligheid de verantwoordelijkheid van iedereen is. Door een veiligheidscultuur te bevorderen en onze veiligheidsprotocollen continu te verbeteren, kunnen we het welzijn van onze medewerkers en klanten en het succes van ons bedrijf waarborgen.

Veiligheid zit in ons DNA en is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

Het veiligheidsbeleid is bij ons een integraal onderdeel van ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid.

Veiligheid gewaarborgd.

VCA staat voor "Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers" en is een certificeringsprogramma.

We nemen de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en maatschappij zeer serieus. Met het behalen van de VCA-P certificering tonen we ons inzet voor naleving van alle relevante regelgeving en ons vermogen om op een veilige en verantwoorde manier kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

We zijn er trots op dat we de VCA-P certificering hebben behaald en zullen veiligheid, gezondheid en milieubescherming voorop blijven stellen bij alles wat we doen.

Onze medewerkers en ingeleenden zijn ook in het bezit zijn van een VCA-basis of VCA-vol certificaat. Zij moeten hiervoor een reeks trainingen volgen en een examen afleggen over onderwerpen als gezondheid en veiligheid op het werk, milieubescherming en kwaliteitsmanagement.

Heb je vragen over onze VCA-certificering of wil je meer weten over de toewijding van ons bedrijf aan deze waarden, neem dan gerust contact met ons op.

Image link

In een veilige raket naar de toekomst.

Ons doel om in 2023 VCA-P gecertificeerd te worden is behaald.

We willen ons veiligheidscultuur en medewerkers blijven ontwikkelen zodat we eind het eind van de dag weten dat iedereen veilig en wel
aankomt.

We kunnen niet wachten om je te spreken.

Neem vandaag nog contact met ons op zodat we ook bij jou veilig aan de slag kunnen.

Bel ons

+31 0 181 284042

Werkdagen van 09:00 tot 16:30

Mail ons

We komen er zo snel mogelijk op terug. Beloofd.

Ravenseweg 13-F

Open van 09:00 tot 16:30

Je bent altijd welkom voor een bakje koffie!