Jouw familie binnen de industrie

Wij zijn Ergenc, aangenaam.

Leer ons kennen, ontdek wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan.

Er was eens..

In 2005 is Alahattin Ergenç begonnen aan deze avontuur als ondernemer. Wat als één persoon begon is uitgegroeid tot een grotere familie.

Waar hij voor zijn eerste klus nog een lasapparaat van vrienden moest lenen, hebben we nu een volwaardige werkplaats die we zijn uitgegroeid. Door de jaren heen zijn we continu gegroeid, ook tijdens periodes waar onze branchegenoten het minder deden. Ons kracht zit hem voornamelijk in de korte lijntjes die onze relaties & partners prettig vinden. We doen wat we beloven, bij ons staat tenslotte ons naam op het bord. Naarmate een onderneming groeit komt er uiteraard veel meer bij kijken, dit zorgt ervoor dat we ons continu blijven ontwikkelen. Meer dan 15 jaar geleden begon het met kleine klusjes staal bewerken en leveren. Terwijl we nu bezig zijn met constructies die bijdragen aan de energietransitie.

We zijn nog lang niet uitgegroeid en zeker nog niet uitgeleerd. Zoals ieder organisatie valt er genoeg te excelleren op bestaande gebieden. We kunnen met onze groeiende familie niet wachten om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

De weg voor industriële dienstverlening opnieuw uitvinden.

Familiebedrijf.

Wij zijn een trots familiebedrijf met een sterke focus op flexibiliteit, persoonlijke aandacht, sociale betrokkenheid, veiligheid en vakmanschap. Ons doel is om jouw onderneming te ondersteunen met hoogwaardige industriële dienstverlening die naadloos aansluit bij jouw behoeften.

Persoonlijke aandacht.

Wij begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom zijn wij er trots op dat we ons kunnen aanpassen aan jouw unieke behoeften en wensen. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat jij je begrepen en gewaardeerd voelt, en dat jouw projecten soepel en efficiënt verlopen.

Sociale betrokkenheid en veiligheid.

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Ons ervaren team van professionals is grondig getraind in het naleven van de strengste veiligheidsprotocollen, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten. Bovendien zijn wij toegewijd aan het creëren van een duurzame en sociaal verantwoorde werkomgeving, waarin het welzijn van onze medewerkers en de gemeenschappen waarin we actief zijn, centraal staat.

Word deel van onze familie.

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij jouw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze familie binnen de industrie.

Alleen bij ons krijg je er een familie bij

Onze beloften.

Transparantie
Transparantie is de leidraad in alles wat we doen.
Persoonlijk
We spreken je graag aan met je, net als binnen jouw familie.
Snelheid
We proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen.
Korte lijnen
We houden de lijnen graag kort en kunnen hierdoor snel koppelen.
Tevredenheid
We gaan door tot we een glimlach zien.

Passie
We doen alles met liefde.
Image link
Maatschappelijk
Multicultureel
Oneindige mogelijkheden
Leergierig
Inclusiviteit