We hebben een
voor mensen, maatschappij en ons planeet.

Een nieuwe definitie van industriële dienstverlening voor de toekomst

Stap binnen in onze wereld van betrokkenheid en toewijding, waar we gedreven worden door de overtuiging dat een verantwoordelijke en succesvolle onderneming moet bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. We zijn vastbesloten om ons uiterste best te doen als het gaat om sociale en ecologische verantwoordelijkheid, en om een positief verschil te maken in de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Dit doen we met alle liefde.

Mens

Wij geloven dat ons meest waardevolle kracht onze mensen zijn. We zetten ons in voor het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving die al onze medewerkers in staat stelt hun volledige potentieel te bereiken. Daartoe geven we prioriteit aan de volgende waarden in onze interacties met onze medewerkers.

Veiligheid

We doen er alles aan om de veiligheid van al onze medewerkers te allen tijde te waarborgen. Dit omvat het bieden van een veilige en gezonde werkomgeving, evenals training en middelen om werknemers te helpen potentiële gevaren te identificeren en te beperken.

Integriteit

We verwachten van al onze medewerkers dat ze te allen tijde integer handelen en zich houden aan de hoogste ethische normen in hun werk. Dit omvat eerlijkheid, transparantie en toewijding om te doen wat juist is, zelfs als het moeilijk is.

Duurzame inzetbaarheid

Wij zijn van mening dat investeren in de vaardigheden en ontwikkeling van onze medewerkers essentieel is voor hun succes op lange termijn en voor het succes van onze organisatie. We bieden een scala aan leer- en cursusmogelijkheden om onze medewerkers te helpen zich verder te ontwikkelen.

Inclusie en diversiteit

Als een Nederlandse organisatie met Turkse roots weten we als geen ander hoe belangrijk inclusie en diversiteit is. We zetten ons in voor het bevorderen van een diverse en inclusieve werkplek waar alle werknemers zich gewaardeerd en betrokken voelen. Wij geloven dat diversiteit innovatie en creativiteit stimuleert, en we werken aan het creëren van een omgeving waarin alle stemmen worden gehoord en alle perspectieven worden verwelkomd.

Door prioriteit te geven aan deze waarden, werken we aan het creëren van een werkcultuur die ondersteunend, inclusief en vooruitstrevend is en die onze werknemers helpt het beste uit zichzelf te halen.

Maatschappij

We erkennen dat ons succes nauw verbonden is met het welzijn van de maatschappij waarin we actief zijn. Als zodanig zetten we ons in om goede zakelijke burgers te zijn en een positieve impact te hebben in de maatschappij waarin we werken. Dit omvat deelname aan liefdadigheidssactiviteiten en werken aan het aanpakken van sociale en milieukwesties.

Dit doen we dichtbij. in de buurt. regionaal.

Voedselbanken

Wij zijn trots om onze lokale voedselbank te ondersteunen in hun belangrijke missie om voedselzekerheid te bieden aan gezinnen en individuen in nood. In een tijd waarin veel gemeenschappen te maken hebben met uitdagingen op het gebied van voedselonzekerheid, geloven wij dat het onze verantwoordelijkheid is om een helpende hand te bieden. Door samen te werken met de voedselbank kunnen we bijdragen aan het verstrekken van voedzame maaltijden en essentiële benodigdheden aan degenen die het het meest nodig hebben. We zijn dankbaar voor de kans om een positieve impact te hebben op het welzijn van onze gemeenschap en zullen blijven streven naar een wereld waarin niemand honger hoeft te lijden.

Voetbalverenigingen

Wij geloven in de kracht van sport om gemeenschappen samen te brengen en individuen te inspireren. Daarom zijn we er trots op dat we regionale voetbalclubs sponseren en zijn toegewijd om regionale voetbalclubs te helpen bloeien.

Planeet

Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om zorg te dragen voor de planeet die we thuis noemen. Daarom zetten we ons in om duurzame praktijken in alle aspecten van ons bedrijf te implementeren. Hier zijn enkele manieren waarop we werken om onze impact op het milieu te verminderen:

• Energieverbruik verminderen: we zijn voortdurend op zoek naar manieren om ons energieverbruik te verminderen, of dat nu is door te investeren in energie-efficiënte technologie of door simpelweg de lichten uit te doen wanneer ze niet nodig zijn.
• Recycling: We hebben recyclingsprogramma's opgezet in onze werkplaats om de hoeveelheid afval die op stortplaatsen terechtkomt te verminderen.
• Duurzame inkoop: we doen ons best om onze materialen van milieubewuste leveranciers te betrekken en waar mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken.
• CO2-compensatie: we compenseren de CO2-uitstoot van onze bedrijfsvoering door te investeren herbebossingsprojecten.

We weten dat er altijd meer werk aan de winkel is als het gaat om de bescherming van het milieu. Daarom zetten we ons in om onze duurzaamheidspraktijken voortdurend te evalueren en te verbeteren.

Samen kunnen we het verschil maken.

We hebben meer dan 0 bomen laten planten en dat is nog het begin.


"Even if the Resurrection were established upon one of you while he has in his hand a sapling, let him plant it."

We hebben een plan voor de toekomst.

CO₂-neutraal in 2030

Als bedrijf willen we uiterlijk in 2030 helemaal CO₂-neutraal zijn. Dit betekend dus CO₂-uitstoot verminderen en compenseren.

100% groene stroom

Onze stroom komt van hernieuwbare bronnen zoals Wind en Zon. Daarnaast maken wij geen gebruik van gas in onze werkplaats. De stroom komt ook nog eens volledig uit Nederlandse wind- en zonneparken. Dat is dus duurzaam én dichtbij. In de nabije toekomst zullen we zelf energie opwekken door in zonnepanelen te investeren.

Volledig elektrische wagenpark

Per 2027 zullen er alleen nog elektrische bedrijfswagen worden aangeschaft, de uitstoot van onze voertuigen met fossielen brandstoffen zullen worden gecompenseerd.

Groene strategie

Bij alles wat we doen staan mens, maatschappij en ons planeet centraal. Dit doen we door deze belangrijke factoren mee te nemen in alle beslissingen die we maken.

Dit is wat we willen bereiken.

Image link
Image link

"Bij alles wat we doen staan mens, maatschappij en ons planeet centraal."

Mens, maatschappij en planeet.

Als een raket naar onze doelen

MVO

Beleidopstelling

ISO 14001

Staat op de planning

2030

Co2-neutraal en UN Goals