We hebben een
voor mensen, maatschappij en ons planeet.

Een nieuwe definitie van industriële dienstverlening voor de toekomst

Verantwoord ondernemen.

Wij zijn van mening dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een essentieel onderdeel is van een verantwoordelijke en succesvolle onderneming. Daarom zijn we vastbesloten om ons uiterste best te doen als het gaat om onze sociale en ecologische impact, en om een positief verschil te maken in de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Onze MVO-initiatieven omvatten een breed scala aan programma's en activiteiten die zijn ontworpen om de mensen en de planeet te ondersteunen en ten goede te komen. Enkele voorbeelden van onze MVO-inspanningen zijn:

• Ondersteuning van lokale liefdadigheidsinstellingen en non-profitorganisaties door middel van donaties
• Implementeren van duurzame bedrijfspraktijken om onze ecologische voetafdruk te verkleinen
• Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden aan onze medewerkers om hen te helpen groeien en slagen
• In gesprek gaan met onze klanten en belanghebbenden om hun behoeften en zorgen te begrijpen en hoogwaardige diensten te leveren die aan hun verwachtingen voldoen

We zijn trots op het werk dat we doen om onze gemeenschappen en het milieu te ondersteunen, en we zijn vastbesloten om onze MVO-inspanningen in de toekomst voortdurend te verbeteren en uit te breiden. Wij geloven dat we door samen te werken echt een verschil kunnen maken en een betere wereld voor iedereen kunnen creëren.

Dit doen we met alle liefde.

Wij werken dagelijks aan duurzame oplossingen die bijdragen aan een betere toekomst. Het is onze missie om een duurzame toekomst te helpen creëren voor de mens, maatschappij en ons prachtige planeet. Elk bedrijf en individu kan een verschil maken, wij doen dit met alle liefde.

Mens

Wij geloven dat ons meest waardevolle kracht onze mensen zijn. We zetten ons in voor het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving die al onze medewerkers in staat stelt hun volledige potentieel te bereiken. Daartoe geven we prioriteit aan de volgende waarden in onze interacties met onze medewerkers.

Veiligheid

We doen er alles aan om de veiligheid van al onze medewerkers te allen tijde te waarborgen. Dit omvat het bieden van een veilige en gezonde werkomgeving, evenals training en middelen om werknemers te helpen potentiële gevaren te identificeren en te beperken.

Integriteit

We verwachten van al onze medewerkers dat ze te allen tijde integer handelen en zich houden aan de hoogste ethische normen in hun werk. Dit omvat eerlijkheid, transparantie en toewijding om te doen wat juist is, zelfs als het moeilijk is.

Duurzame inzetbaarheid

Wij zijn van mening dat investeren in de vaardigheden en ontwikkeling van onze medewerkers essentieel is voor hun succes op lange termijn en voor het succes van onze organisatie. We bieden een scala aan leer- en cursusmogelijkheden om onze medewerkers te helpen zich verder te ontwikkelen.

Inclusie en diversiteit

Als een Nederlandse organisatie met Turkse roots weten we als geen ander hoe belangrijk inclusie en diversiteit is. We zetten ons in voor het bevorderen van een diverse en inclusieve werkplek waar alle werknemers zich gewaardeerd en betrokken voelen. Wij geloven dat diversiteit innovatie en creativiteit stimuleert, en we werken aan het creëren van een omgeving waarin alle stemmen worden gehoord en alle perspectieven worden verwelkomd.

Door prioriteit te geven aan deze waarden, werken we aan het creëren van een werkcultuur die ondersteunend, inclusief en vooruitstrevend is en die onze werknemers helpt het beste uit zichzelf te halen.

Maatschappij

We erkennen dat ons succes nauw verbonden is met het welzijn van de maatschappij waarin we actief zijn. Als zodanig zetten we ons in om goede zakelijke burgers te zijn en een positieve impact te hebben in de maatschappij waarin we werken. Dit omvat deelname aan liefdadigheidssactiviteiten en werken aan het aanpakken van sociale en milieukwesties.

Unicef-Business Buddies

We helpen kinderen in Ivoorkust door UNICEF te steunen bij de bouw van scholen.

Het project Plastic Bricks stimuleert niet alleen onderwijs voor meer kinderen in Ivoorkust. Er wordt ook gewerkt aan een beter milieu. Ivoorkust heeft namelijk een enorm afvalprobleem. Hoofdstad Abidjan produceert elke dag 288.000 kilo plastic afval. UNICEF laat een deel hiervan recyclen tot plastic bouwstenen, waarmee schoollokalen worden gebouwd. Op dit moment gaan er 1,6 miljoen kinderen in Ivoorkust niet naar school. Dankzij onze bijdrage kunnen meer kinderen onderwijs volgen. En dat is natuurlijk geweldig!

Dit doen we dichtbij. in de buurt. regionaal.

Voetbalverenigingen

Wij geloven in de kracht van sport om gemeenschappen samen te brengen en individuen te inspireren. Daarom zijn we er trots op dat we regionale voetbalclubs sponseren en zijn toegewijd om regionale voetbalclubs te helpen bloeien.

Planeet

Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om zorg te dragen voor de planeet die we thuis noemen. Daarom zetten we ons in om duurzame praktijken in alle aspecten van ons bedrijf te implementeren. Hier zijn enkele manieren waarop we werken om onze impact op het milieu te verminderen:

• Energieverbruik verminderen: we zijn voortdurend op zoek naar manieren om ons energieverbruik te verminderen, of dat nu is door te investeren in energie-efficiënte technologie of door simpelweg de lichten uit te doen wanneer ze niet nodig zijn.
• Recycling: We hebben recyclingsprogramma's opgezet in onze werkplaats om de hoeveelheid afval die op stortplaatsen terechtkomt te verminderen.
• Duurzame inkoop: we doen ons best om onze materialen van milieubewuste leveranciers te betrekken en waar mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken.
• CO2-compensatie: we compenseren de CO2-uitstoot van onze bedrijfsvoering door te investeren herbebossingsprojecten.

We weten dat er altijd meer werk aan de winkel is als het gaat om de bescherming van het milieu. Daarom zetten we ons in om onze duurzaamheidspraktijken voortdurend te evalueren en te verbeteren.

Samen kunnen we het verschil maken.

We hebben meer dan 0 bomen laten planten en dat is nog het begin.


"Even if the Resurrection were established upon one of you while he has in his hand a sapling, let him plant it."
Prophet Muhammad (PUB)

We hebben een plan voor de toekomst.

CO₂-neutraal in 2030

Als bedrijf willen we uiterlijk in 2030 helemaal CO₂-neutraal zijn. Dit betekend dus CO₂-uitstoot verminderen en compenseren.

100% groene stroom

Onze stroom komt van hernieuwbare bronnen zoals Wind en Zon. Daarnaast maken wij geen gebruik van gas in onze werkplaats. De stroom komt ook nog eens volledig uit Nederlandse wind- en zonneparken. Dat is dus duurzaam én dichtbij. In de nabije toekomst zullen we zelf energie opwekken door in zonnepanelen te investeren.

Volledig elektrische wagenpark

Per 2027 zullen er alleen nog elektrische bedrijfswagen worden aangeschaft, de uitstoot van onze voertuigen met fossielen brandstoffen zullen worden gecompenseerd.

Groene strategie

Bij alles wat we doen staan mens, maatschappij en ons planeet centraal. Dit doen we door deze belangrijke factoren mee te nemen in alle beslissingen die we maken.

Dit is wat we willen bereiken.

Als verantwoordelijk en sociaal bewust bedrijf zetten we ons in om bij te dragen aan het behalen van de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de Verenigde Naties. De SDG's, ook wel de Global Goals genoemd, zijn een reeks van 17 doelen en 169 doelen die in 2015 door de Algemene Vergadering van de VN zijn aangenomen als onderdeel van de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling. Deze doelstellingen bieden een blauwdruk voor een betere en duurzamere toekomst voor iedereen en bestrijken een breed scala aan sociale en economische ontwikkelingskwesties, waaronder armoede, ongelijkheid, klimaatverandering, aantasting van het milieu en vrede en gerechtigheid. We erkennen dat de SDG's met elkaar verbonden zijn en dat vooruitgang op het ene gebied een positief effect kan hebben op andere. Als zodanig hebben we ons ertoe verbonden de SDG's te integreren in onze bedrijfsstrategie en -activiteiten, en onze middelen en expertise te gebruiken om bij te dragen aan het bereiken van deze doelen.

Image link
Image link

"Bij alles wat we doen staan mens, maatschappij en ons planeet centraal."

Mens, maatschappij en planeet.

Als een raket naar onze doelen

MVO

Beleidopstelling

ISO 14001

Staat op de planning

2030

Co2-neutraal en UN Goals