Jouw familie binnen de industrie.

Industriële reiniging door specialisten.

We bieden een breed scala aan hoogwaardige industriële reinigingsdiensten op maat van jouw behoeften, waarbij we vakmanschap, veiligheid en efficiëntie combineren. Ontdek onze oplossingen en ervaar het verschil van een familiebedrijf dat zich inzet voor jouw succes.

Industriële reiniging

De dienstverlener op het gebied van reiniging.

Drukke fabrieken, laboratoria en productielijnen hebben een regelmatige onderhoudsreiniging nodig om hun apparatuur te beschermen tegen corrosie en stilstand te voorkomen. Wij hebben de expertise in huis om objecten handmatig te reinigen, maar kunnen in samenwerking met partners ook mechanische en chemische oplossingen bieden. Wij bieden industriële reinigingsdiensten die speciaal zijn ontworpen voor tankwagens, leidingen, boilers en installaties van verschillende grootte.

Koelwaterkanalen
Tanks
Boilers
Installaties
Havens

Waarom wij?

We begrijpen we dat een schone en veilige werkomgeving essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Als jouw vertrouwde familie binnen de industrie, zijn wij er om je te voorzien van de beste reinigingsdiensten op maat van jouw behoefte.

Flexibele oplossingen

Met onze flexibele aanpak, kunnen wij reinigingsoplossingen aanbieden die perfect aansluiten bij jouw specifieke vereisten. Of je nu actief bent in de energie-, petrochemische, metaal-, chemische of scheepvaartindustrie, wij hebben de ervaring en knowhow om je te helpen.

Persoonlijke aandacht

Wij geloven dat persoonlijke aandacht cruciaal is voor het bieden van de beste service. Daarom zorgen we ervoor dat onze reinigingsspecialisten jouw bedrijf en processen grondig begrijpen. Zo kunnen we je de best mogelijke resultaten bieden.

Vakmanschap

We zetten ons in voor uitmuntendheid in vakmanschap. We investeren in de nieuwste technologieën en werken met de beste materialen om ervoor te zorgen dat onze reinigingsdiensten de tand des tijds doorstaan.

Veiligheid en duurzaamheid

Veiligheid en duurzaamheid zijn twee van onze belangrijkste kernwaarden. Onze getrainde professionals werken volgens strikte veiligheidsvoorschriften om jouw werknemers en jouw bedrijf te beschermen. Daarnaast streven we ernaar om onze impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Een greep uit onze schone diensten.

Hogedrukreiniging.

Onze hogedrukreinigingsdiensten zijn perfect voor het verwijderen van hardnekkig vuil, roet en andere verontreinigingen op verschillende oppervlakken. Wij gebruiken geavanceerde hogedrukapparatuur om efficiënt en veilig te reinigen zonder schade aan jouw eigendommen.

Stoomreiniging.

Stoomreiniging is een uitstekende methode voor het desinfecteren en reinigen van oppervlakken en apparatuur. Onze specialisten gebruiken stoom onder hoge druk en temperatuur om bacteriën, schimmels en andere verontreinigingen te verwijderen zonder het gebruik van agressieve chemicaliën.

Meesterwerken.

Bekijk ons meest recente projecten

We kunnen niet wachten om je te spreken.

Neem vandaag nog contact met ons op om samen aan jouw volgende project te beginnen.

Bel ons

+31 0 181 284042

Werkdagen van 09:00 tot 16:30

Mail ons

We komen er zo snel mogelijk op terug. Beloofd.

Ravenseweg 13-F

Open van 09:00 tot 16:30

Je bent altijd welkom!