Jouw familie binnen de industrie.

Gespecaliseerd in constructie.

We ontwerpen, bouwen en installeren staalconstructies en kleine constructieonderdelen voor de industriële sector.

Constructie

De dienstverlener voor constructie binnen de industrie.

Wij hebben alles in huis om jouw constructie- en lasdromen waar te maken: ontwerp, engineering, productie in onze eigen werkplaats en montage en onderhoud ter plaatse door vakmannen. Ook voor kleine reparaties kunt u bij ons terecht. Geen klus is ons te groot of te klein. We doen dit allemaal in onze ISO 9001 en VCA gekeurde werkplaats.

Constructiewerk
Laswerkzaamheden
Onderhoud en service
Engineering en technische tekeningen

Waarom wij?

We begrijpen dat industrieën evolueren en groeien, en dat geldt ook voor hun bouwbehoeften. Daarom bieden wij uitgebreide bouwdiensten op maat van jouw specifieke wensen. Ons familiebedrijf is een vertrouwde partner voor tal van industrieën. Met onze uitgangspunten Flexibiliteit, Personalisatie, Maatschappelijke Verantwoordelijkheid, Veiligheid en Vakmanschap zorgen we ervoor dat onze bouwoplossingen niet alleen aan jouw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen.

Op maat gemaakte constructieoplossingen

Ons team van experts werkt nauw met jou samen om jouw unieke constructiebehoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die de efficiëntie en productiviteit maximaliseren. Geen enkel project is ons te groot of te klein - we passen onze diensten aan om het best mogelijke resultaat voor jouw organisatie te garanderen.

Persoonlijke service, ongeëvenaarde ondersteuning

Wij geloven in het onderhouden van langdurige relaties met onze klanten. Ons toegewijde team zet zich in om uitzonderlijke klantenservice en voortdurende ondersteuning te bieden om het succes van jouw constructies te garanderen.

Toegewijd aan de hoogste industriestandaarden

Wij nemen kwaliteit serieus. Ons streven naar uitmuntendheid wordt BINNENKORT ondersteund door internationaal erkende certificeringen, waaronder ISO 3834 en EN 1090. Deze certificeringen zijn een bewijs van onze toewijding om bouwdiensten van de hoogste kwaliteit te leveren.

Ongeëvenaarde expertise en vakmanschap

Onze doorgewinterde professionals hebben diepgaande kennis en ervaring in verschillende industrieën, waardoor we nauwkeurige, hoogwaardige bouwdiensten kunnen leveren die voldoen aan de unieke vereisten van jouw branche.

Veiligheid eerst

We geven prioriteit aan de veiligheid van onze medewerkers, jouw personeel en het milieu. Onze bouwprocessen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en we investeren voortdurend in training en uitrusting om een veilige werkomgeving te behouden.

Een greep uit onze ijzersterke diensten

Ons werkplaats.

Het lassen, monteren en assembleren doen we in onze eigen werkplaats. Onze ervaren lassers en vakmensen gebruiken ons eigen machinepark om alles vanaf nul te maken, met uw tekeningen of schetsen als leidraad.

Prefabricatie.

Wij bouwen onze constructies dusdanig in eigen beheer dat het resultaat, waar mogelijk, in één keer bij jouw organisatie gemonteerd kan worden. Dit bespaart de organisatie ruimte en tijd. Het constructiewerk kan bestaan uit verschillende onderdelen van verschillende materialen, die speciaal voor jouw behoeften worden ontworpen. Onze vakmannen hoeven het constructiewerk alleen bij jouw op locatie te monteren.

Onderhoud.

Onze specialisten zijn opgeleid om jouw de aandacht te geven die jouw constructiewerken nodig hebben. Wij controleren de kwaliteit van de staal en alles wat er bij komt kijken. We plegen onderhoud aan de constructiewerk zodat deze weer een aantal jaren meekan.

Bewerken.

Wij hebben experts op vele gebieden: snijden, knippen, draaien, frezen, walsen en zetten. Een aantal vakgebieden kunnen we ook uitvoeren in ons eigen werkplaats.

Conserveren.

Wij kunnen metalen producten voor je coaten, verzinken of mengen. Wij werken met hoogwaardige specialisten in ons netwerk.

Montage en demontage.

We komen naar jouw locatie op een tijdstip dat jou het best uitkomt, Wij werken onder toezicht van jouw organisatie, zodat de dagelijkse werkzaamheden voortgezet kunnen worden. Onze vakmensen kunnen elk project en materiaal op aanvraag prefabriceren, zodat alles op locatie gemonteerd kan worden. Demontage van de oude constructies zijn ook geen enkel probleem. Onze vakmannen zijn overal in thuis.

Uitgebreid netwerk.

Wij beschikken ook over een uitgebreid netwerk van kwalitatieve specialisten voor specifieke taken. Deze omvatten snijden, draaien, walsen, zetten, verspanen, frezen, meniën, coaten, verzinken, heffen en hijsen. We hebben uiteraard zelf ook een machinepark waar we bewerkingen kunnen uitvoeren.

Meesterwerken.

Bekijk ons meest recente projecten

We kunnen niet wachten om je te spreken.

Ontdek het volledige aanbod van onze industriële constructiediensten en vind de perfecte oplossing voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw project te bespreken en ervaar onze toewijding aan uitmuntendheid uit de eerste hand.

Bel ons

+31 0 181 284042

Werkdagen van 09:00 tot 16:30

Mail ons

We komen er zo snel mogelijk op terug. Beloofd.

Ravenseweg 13-F

Open van 09:00 tot 16:30

Je bent altijd welkom!