Ontdek onze diensten. Wat we doen. Onze expertise. Onze passie.

We zijn veelzijdig technisch specialisten, de partner voor mechanisch onderhoud van procesinstallaties en machines in fabrieken. Wij zijn actief in diverse sectoren zoals olie en gas, chemie en petrochemie, opslag, water, energie, voeding, farmacie, consumentengoederen en nog veel meer. Wij bieden onze klanten totaaloplossingen on site en off site door onderhoudswerkzaamheden van hen over te nemen of extra mankracht te leveren.

In het kort

We helpen je bij de uitvoering en bieden extra handen
Van ontwerp, installatie en realisatie tot onderhoud

We houden van de industrie, van het kleinste moertje tot de grootste installatie. Alles moet werken, zo simpel is het. Binnen de normen en eisen, jouw wens onze taak. Onderhoud in de industrie kan vaak veiliger, sneller, goedkoper en schoner. Bij ons zijn de mogelijkheden oneindig. We werken met alle liefde met onze handen.

Service partner.

Wij zijn een full service industrieel bedrijf met expertise in onderhoud, piping en constructie. Met 20+ jaar ervaring bieden onze vakbekwame technici uitmuntend vakmanschap en klantenservice voor elk project, groot of klein.

Onderhoud

Ons onderhoudsteam kan alles aan, van routine-inspecties en reparaties tot volledige revisies. We gebruiken de modernste apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat uw apparatuur optimaal werkt.

Constructie

Van nieuwbouw tot renovaties en uitbreidingen, ons bouwteam kan het allemaal aan. Wij hebben de kennis en ervaring om projecten op tijd en binnen budget af te ronden.

Pijpleidingen

Ons pijpleidingteam is bedreven in alle soorten leidingsystemen, waaronder stoom, water en gas. Wij kunnen nieuwe leidingsystemen ontwerpen en installeren, maar ook bestaande leidingsystemen repareren en onderhouden.

Reiniging

We bieden uitgebreide reinigingsdiensten voor industriële faciliteiten, waaronder hogedrukreiniging, tankreiniging en meer.

Shutdown diensten

Wij bieden deskundige shutdown services om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van de shutdown of turnaround van uw faciliteit. Revisieservices: we bieden revisieservices om ervoor te zorgen dat uw apparatuur optimaal werkt.
Echt waar.

We zijn thuis in de industrie.

Jouw uitdagingen, onze oplossingen.
We bekijken alles vanuit meerdere perspectieven en luisteren goed naar jouw behoeften. Wij verdiepen ons in jouw organisatie en helpen jouw problemen te identificeren zodat we samen oplossingen kunnen ontwikkelen.
We kijken verder dan een klusje.
Bij ons ben je aan het goede adres als je opzoekt bent naar een partner voor de lange termijn, wij zijn tenslotte opzoek naar nieuwe familieleden.
Onbeperkt. Grenzeloos. Oneindig.
Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. We houden van uitdagingen en wisselen graag kennis uit.
Veiligheid
Risico's herkennen, identificeren en aanpakken is voor ons vanzelfsprekend. Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van onze werknemers, aannemers, klanten en partners die voor en met ons werken te garanderen.
Kwaliteit
Inzicht in de behoeften van jouw organisatie is de sleutel tot de ontwikkeling van een succesvolle veiligheids- en kwaliteitsoplossing. Wij stemmen ons veiligheids- en kwaliteitsproces af op jouw doelstellingen en voeren het consequent uit.
Samenwerking
Wij denken met je mee over het verbeteren van de constructies en projecten binnen jouw bedrijf. Wij willen langdurige relaties opbouwen, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect zoals binnen ieder familie!
Alleen bij ons krijg je er een familie bij

Onze beloften.

Transparantie
Transparantie is de leidraad in alles wat we doen.
Persoonlijk
We spreken je graag aan met je, net als binnen jouw familie.
Snelheid
We proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen.
Korte lijnen
We houden de lijnen graag kort en kunnen hierdoor snel koppelen.
Tevredenheid
We gaan door tot we een glimlach zien.

Passie
We doen alles met liefde.
Image link
Maatschappelijk
Multicultureel
Oneindige mogelijkheden
Leergierig
Inclusiviteit

Onze uitgangspunten

Flexibel.
Korte lijnen.
Veiligheid.
Vakmanschap.
Maatschappelijk.

Veiligheid en kwaliteit? gewaarborgd.

Veiligheid

We werken veilig of we werken niet. Hierin sluiten we geen compromis.

Veiligheid is onze éérste prioriteit
Gezondheid is ons grootste goed

Kwaliteit

We zijn continu in ontwikkeling, we leren eindeloos bij.

We zijn ISO 9001 gekwalificeerd
We beschikken over vakmanschap

We vertellen je er graag meer over

Meesterwerken.

Bekijk ons meest recente projecten

We kunnen niet wachten om je te spreken.

Neem vandaag nog contact met ons op om samen aan jouw volgende project te beginnen.

Bel ons

+31 0 181 284042

Werkdagen van 09:00 tot 16:30

Mail ons

We komen er zo snel mogelijk op terug. Beloofd.

Ravenseweg 13-F

Open van 09:00 tot 16:30

Je bent altijd welkom!